Koodilla "JOULU2020" alennusta -25%

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

 

 • Kuinka pitkä takuu tuotteillanne on?

Kaikilla tuotteillamme on 12 kuukauden takuu.

 

 • Voinko palauttaa tilaamani tuotteen?

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän täysi palautusoikeus siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tuotteen TAI saanut viimeisen tilaukseen kuuluvan tuotteen, mikäli saman tilauksen tuotteet on toimitettu eri aikoina. Jos haluat palauttaa tuotteen, sinun on ilmoitettava siitä Ilmariwood.fi asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta .

Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä. Tuote on palautettava samassa kunnossa kuin vastaanottohetkellä. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteen on oltava käyttämätön. Jos tuotetta on käytetty, katsomme tuotteen olevan myyntikelvoton emmekä voi hyvittää enää tuotteen koko hintaa palautuksen yhteydessä (Ei koske aiheelliseksi todettuja reklamaatioita).

Asiakkaana vastaat itse palautuksen toimituskustannuksista sekä siitä, että tuote saapuu takaisin verkkokauppaamme vahingoittumattomana. Paketoi siis tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana.

Ehdot eivät koske kustomoituja tuotteita, joilla ei ole palautusoikeutta ellei tuote ole viallinen.

 

 • Toimitatteko tuotteita ulkomaille?

Ei vielä, mutta ulkomaan toimitukset alkavat vuoden 2020 aikana!

 

 • Kuinka nopeasti saan tilaukseni?

Tuotteiden valmistukseen menee 1-2 arkipäivää. Tämän jälkeen tuote luovutetaan Postille, joka toimittaa tuotteen 2-4 arkipäivän kuluessa, riippuen valitusta toimitustavasta.

 

 • Mitkä maksutavat käyvät verkkokaupassa?

Maksu onnistuu kaikilla suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, Pivo, Mobilepay ja Siirto mobiilisovelluksilla, Resurs bankin osamaksulla sekä PayPalilla

 

 • Mitä puuta käytämme Viilupivoissa?

Sahaamme ja höyläämme itse kaikki puumateriaalit tarkoin valikoiduista lankuista. Käyttämämme puut tulevat suomalaisilta toimittajilta, joiden kautta tiedämme puun alkuperän. Käytämme ainoastaan uusiutuvia ja eettisesti kestäviä puulajeja.

 

 • Missä Viilupivot valmistetaan?

Viilupivot valmistetaan Haukiputaalla Oulussa. Kaikki Viilupivot valmistaa puuseppä yrittäjä Miika Ilmari Heinonen.

 

 • Mikä RFID-suojaus?

Kaikki Viilupivot on RFID-suojattuja, jotta sinä ja rahasi olisivat turvassa. Lähes kaikilla meillä on lähimaksukortti, jolla on kätevä maksaa ostokset nopeasti ja vaivattomasti. Lähimaksukorteissa piilee kuitenkin turvallisuusriski, sillä korttisi on mahdollista kopioida ja lukea huomaamattasi.

 

 • Mikä korttien lukitus? Tippuvatko kortit kun Viilupivon kääntää ylösalaisin?

Ei. Viilupivossa on sisäänrakennettu korttien lukitus, joka estää korttien putoamisen vaikka kotelossa pitäisi vain yhtä korttia kerrallaan.

 

 • Kestääkö Viilupivo vettä?

Viilupivossa on vettä ja likaa hylkivä pintakäsittely.

 

 • Montako korttia Viilupivoon mahtuu?

Viilupivossa voit pitää 1-5 korttia kerralla.

 

 • Mitä voin kaivertaa Viilupivoon?

Kaiverruksella Viilupivosta saadaan vielä yksilöllisempi ja henkilökohtaisempi tuote. Viilupivoon on mahdollista kaivertaa asiakkaan haluama logo, esimerkiksi yrityksen logo, nimi tai vaikka lempiharrastukseen liittyvä asia. Mikäli logo ei jostain syystä sovi kaiverrettavaksi otamme kyllä teihin yhteyttä!

 

 • Missä muodossa logo pitää lähettää?

Tiedoston on hyvä olla mustavalkoinen logo. Tiedostomuotoina käy esim. .jpeg, .png, .pdf tai.ai.